FiskingiNorge.no
X
X
 

Lakse-elver i Norge

Mange av Norges lakseelver har egne hjemmesider. Nedenfor er linker til de fleste av dem, sortert fylkesvis. Tips oss dersom "din" elv mangler! Du kan også velge i kartet nedenfor.

Mange av Norges lakseelver har egne hjemmesider. Nedenfor er linker til de fleste av dem, sortert fylkesvis. Tips oss dersom "din" elv mangler! Du kan også velge i kartet til høyre.


Laksefiske

Laksefiske for nybegynnere

Laksefiske er som de sier «et drug». Kampen mot en laks er noe du sent vil glemme, og får du en på fluestang er det ikke store sjangser for at du kommer deg av det. Du vil da garantert bli bitt og avhengig av laksefiske i elv. Les mer  FISKEAVISEN.NO


Laksefiske

Laksefiske for nybegynnere

Laksefiske er som de sier «et drug». Kampen mot en laks er noe du sent vil glemme, og får du en på fluestang er det ikke store sjangser for at du kommer deg av det. Du vil da garantert bli bitt og avhengig av laksefiske i elv. Du vil trenge veldig kraftig utstyr for laksefiske. Laksen kan bli ganske stor og er full av muskler til å kjempe tilbake... Les mer  FISKEAVISEN.NO


Laksefiske
Norge har mange gode lakseelver. Dette er den største av alle: Tanaelva i Finnmark.
Lakseelv
Norge har mange gode lakseelver. Dette er den største av alle: Tanaelva i Finnmark. Den byr på stor laks, men også tøffe forhold.
Laksefiske
Laks som tar flua er den ultimate opplevelsen for mange sportfiskere.


Se også:

Havfiske    Laksefiske    Elvefiske    Innlandsfiske    Isfiske