X
X
 

Vann- og innsjøfiske i Norge

Velg fylket hvor du ønsker å fiske, så kommer det opp en oversikt over alle aktører som tilrettelegger for vann- og innsjøfiske (som sportsfiske). Du kan også velge direkte i kartet nederst på siden.

Velg fylket hvor du ønsker å fiske, så kommer det opp en oversikt over alle aktører som tilrettelegger for vann- og innsjøfiske (som sportsfiske). Du kan også velge direkte i kartet til høyre på siden.


-Island er storørretens rike.

For mange er det en drøm å reise til Island å fiske med flue. Les mer  FISKEAVISEN.NO


-Island er storørretens rike.

For mange er det en drøm å reise til Island å fiske med flue. Med uttalige filmer, youtube-klipp og hundrevis av Instagram-bilder er det vanskelig å ikke bli fascinert av det røffe landskapet, Les mer  FISKEAVISEN.NO


Laksefiske
Finnmark har mange bortgjemte vann med stor fisk. Her fra Ifjordfjellet
Innlandsfiske
Finnmark har mange bortgjemte vann med stor fisk der nesten ingen fisker. Her fra Ifjordfjellet
Innlandsfiske
Lyse sommerkvelder er ofte gode fisketider. I tillegg til fin stemning.


Mer om vann,- og innsjøfiske i Norge (som sportsfiske):

Norge kan tilby et godt og variert fiske i vann- og innsjøer.

I Norge er det over 243 000 vann og innsjøer på over 2500 kvadratmeter. Det totale arealet er på hele 19480 kvadratkilometer. Med andre ord svært gode muligheter for innlandsfiske. Uansett hvor du er i Norge, er det ikke langt til nærmeste fiskevann.

Ved innlandsfiske i fiskevann og innsjøer er nok ørret og røye de mest populære artene. Andre populære arter er gjedde, abbor, harr, sik m.m. Aktørene du finner på disse sidene har som oftest gode kunnskaper om lokalt vann- og innsjøfiske (som sportsfiske) og kan hjelpe deg med dette.

Se også:

Havfiske   Laksefiske    Elvefiske    Isfiske    Norske lakseelver