Annonse
Fiskeferie? Se her! hvordan
FiskingiNorge.no kan hjelpe.

Bilde
Havfiske
Bilde
Laksefiske
Bilde
Elvefiske
Bilde
Innlandsfiske
Bilde
Isfiske


Informasjon om potensiell utleie av hytten/ferieleiligheten din.

Fiskinginorge.no samarbeider med Norges fremste og foretrukne utleiefirma, Novasol, spesielt med henblikk på å finne boliger som gjennom beliggenhet og forholdene for øvrig er spesielt egnet for utleie til fisketurister/sportsfiskere etc. NOVASOL i Norge tilhører et internasjonalt konsern som totalt leier ut mer enn 30.000 feriehus og hytter i hele Europa. NOVASOL har 40 års erfaring i bransjen og har vært etablert i Norge siden 1982. Her treffer du på engasjerte medarbeidere med både lokalkunnskap og internasjonal teft.

Hytte Merk: Nedenstående informasjon gjelder kun for deg som ønsker å leie ut din feriebolig i Norge. Har du derimot spørsmål angående utleie av feriehus i utlandet, send oss en e-mail.

Har du planer om/eller vurderer å leie ut hytten din, kontakt oss for en uforpliktende vurdering:

Trond Kvernmo,trond@fiskinginorge.no, tlf 97740345
Egil Kvernmo, egil@fiskinginorge.no, tlf 97194334


Utleie til feriegjester fra hele Europa

Hvilke type hytter og feriehus formidles gjennom FiskingiNorge.no og/eller NOVASOL?
- Vi formidler primært hytteutleie til ferieformål. Beliggenhet, innredning og eventuelle tilleggsytelser skal derfor passe for gjestene.


Ukesutleie

Hva er tidsperspektivet?
- Vår hytteutleie er primært på ukesbasis. Enkelt overnattinger og åremålsutleie faller utenfor vårt konsept. Du kan bruke din hytte til egen ferie og leie ut det tidsrom der hytten ellers ville stått tom. Vurderer du et samarbeid med FiskingiNorge.no/NOVASOL bør minimum 10 uker av året med hovedandelen i høysesongen for din region være til utleie.


Råd om hytteutleie

Hytte Hva kan vi gjøre for deg?
- Vi kan tilby seriøs rådgivning basert på grundig kjennskap til markedet. Vi etterstreber å sikre deg den beste utleien ifølge gjeldende lover og forskrifter og etiske regler. Målsetningen er at du skal oppleve samarbeidet med FiskingiNorge.no/NOVASOL som trygt og problemfritt. Derfor vil du finne serviceinnstilling, fleksibilitet og kommunikasjonsglede hos våre medarbeidere.


Dine fordeler.

Ingen andre byråer har en slik bemanning i Norge som NOVASOL. Gjennom vaktordninger og utvidede åpningstider i høysesongen får gjestene og eierne den beste oppfølging og hjelp i alle situasjoner.